Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/solaruniverse/public_html/cms/includes/classes/core/Database.class.php on line 19

Strict Standards: Declaration of i18n_dbTranslation::add() should be compatible with i18n::add() in /home/solaruniverse/public_html/cms/includes/classes/core/i18n_dbTranslation.class.php on line 0

Strict Standards: Non-static method Language::getUserLanguage() should not be called statically in /home/solaruniverse/public_html/cms/includes/application_top.php on line 131

Strict Standards: Non-static method Language::getDefaultLanguage() should not be called statically in /home/solaruniverse/public_html/cms/includes/classes/core/Language.class.php on line 348

Strict Standards: Non-static method Language::setUserLanguage() should not be called statically in /home/solaruniverse/public_html/cms/includes/classes/core/Language.class.php on line 348

Strict Standards: Non-static method Language::getDefaultLanguage() should not be called statically in /home/solaruniverse/public_html/cms/includes/classes/core/Language.class.php on line 349

Strict Standards: Non-static method Language::getLanguagesAvailableList() should not be called statically in /home/solaruniverse/public_html/cms/includes/application_top.php on line 141

Strict Standards: Non-static method Language::getMainLanguage() should not be called statically in /home/solaruniverse/public_html/cms/includes/classes/core/Language.class.php on line 420

Strict Standards: Non-static method SmartyConnect::get_module_theme() should not be called statically in /home/solaruniverse/public_html/cms/index.php on line 72

Strict Standards: Non-static method Config::GetVar() should not be called statically in /home/solaruniverse/public_html/cms/includes/classes/core/SmartyConnect.class.php on line 76
Solaruniverse | Forside

Menu


Strict Standards: Non-static method Language::getDefaultLanguage() should not be called statically in /home/solaruniverse/public_html/cms/blocks/menu_vertical.php on line 36

SOLAR Universe

SOLAR


Velkommen til Solar Universe, den officielle side for den danske science-fiction serie "SOLAR" skrevet af Brian Roland Larsen. Her vil fortsættelsen til bog-serien blive offentliggjort løbende.

Siden er i øjeblikket under udvikling, men jeg er ikke ret stærk i hverken html eller web-design. Så det kan have lidt lange udsigter med at få den "pimpet" op.

NYHEDER


NYHED! Kapitel update i din inbox.

Efter et par efterspørgsler tilbyder jeg nu, at man kan tilmelde sig en update når det nyeste kapitel udkommer.

Jeg har desværre ikke en god, nem løsning, så det kommer til at foregå ved, at man tilmelder sig på solaruniverse@hotmail.com og så sender jeg en samlet mail ud.

NB! E-mail adresserne kan ikke ses af andre. Tak til de venlige sjæle der berettede om BCC funktionen :-) (...som jeg aldrig har benyttet, men den har nu fundet sin plads)


19. Januar 2014 - Årets første kapitel.

2014's første kapitel er hermed ude. Kampen om Jorden tager en drejning i dette kapitel. Jeg håber I vil synes om det

Kapitel 45 - Den Sidste Brik


15. December 2013 - Nyt kapitel.

Så er næste afsnit klar. Tak for tålmodigheden til dem som er blevet hængende. Den afgørende kamp om kraftværket skal til at udspille sig. Jeg har haft nogle problemer med upload til hjemmesiden, så lige nu skulle kapitlet være linket gennem Dropbox. Det skulle ikke betyde det helt store, men nu er I informeret.

Kapitel 44 - Radioaktiv Duel


23. September 2013 - Efter lang tids stilstand. Nyt kapitel.

Det 43. kapitel i Arc 1 er nu lagt op. Jeg kan ikke garantere hvor hurtigt næste kommer. Indtil da håber jeg at I vil synes om dette

Kapitel 43 - Storhed og Fald


23. Februar 2013, Endelig er vi tilbage. Kapitel 42 er lagt op.

Der er ikke så meget andet at sige. Det er MEGET lang tid siden sidst, men nu er det næste kapitel klar. Jeg håber, at der stadigvæk er interesse omkring det, selvom jeg har haft denne lange pause.

Kapitel 42 - Great Balls of Fire


22. December 2012 - INFO

Der kommer desværre ikke noget nyt kapitel før efter nytår. Der er mange årsager, men det kan koges ned til, at jeg har haft utrolig travlt og at jeg lige er flyttet tilbage til Danmark, efter over ½år i Finland.

Jeg beklager meget, men lige i øjeblikket er der ikke så meget at gøre.

Jeg ønsker alle følgere af solaruniverse.dk en rigtig glædelig jul og et godt nytår! Jeg takker allernådigst for jeres interesse, det er fandemer vildt og fedt at folk stadigvæk følger denne serie.

Mvh Brian


28. Oktober 2012 - Kapitel 41 Eliminering

Efter en veloverstået tur til USA på konference er der et nyt kapitel klar. Alliancen møder SOL's fulde styrke under deres invasion af Europa, og samtidig gøres klar til det endelige slag.

Kapitel 41 - Eliminering


16. September 2012 - Kapitel 40 Kraftværket

Jeg beklager igen, at det går endnu mere langosmt end tidligere. Jeg har imidlertid rigtig meget at se til i Helsinki. Næste kapitel er dog klar, det er tid til at nogle gamle fjender støder sammen.

Kapitel 40 - Kraftværket


7. August 2012 - Kapitel 39 Manden Der Skabte Dommedag

Er Goa virkelig ustoppelig? Hvem står egentlig imellem ham og totalt kaos? Næste kapitel er klar!

Kapitel 39 - Manden Der Skabte Dommedag


Helsinki - Finland

Der er ikke noget nyt i, at jeg har travlt. Alligevel er det lidt specielt i øjeblikket, fordi jeg ikke længere bor i Danmark, men i stedet i Helsinki, Finland. Det hele er stadigvæk meget nyt, og der er mange ting at se og nye folk at møde. Så skriveriet er udfordret lidt udover det sædvanlige.


7. Juli 2012 - Kapitel 38 Space Junk

Næste kapitel er endelig klar.

Kapitel 38 - Space Junk


9. Juni 2012 - Kapitel 37 En Skæbnesvanger aften...

Der er en grund til, at det hele kan være mere forsinket end hidtil. Jeg kommer med en update inden længe der forklarer. Indtil da nyd det nyeste kapitel.

Kapitel 37 - En skæbnesvanger aften


18. Maj 2012 - Kapitel 36 Rollefordeling

Ja, så gik det knapt så stærkt igen. Men her er nyeste udvikling. 36. kapitel i Arc 1 er hermed tilgængelig.

Kapitel 36 - Rollefordeling


18. April 2012 - Kapitel 35 Fælder

Årh hvad, det går pænt stærkt!? (til alle der kan huske "Hvad snakker du om?"). Ej, men for en gang skyld løber det hele ganske glat. Hermed endnu en update til Arc 1.

Kapitel 35 - Fælder


12. April 2012 - Kapitel 34 Involveret

Flere personer bliver hevet ind i det, som ligner det afgørende moment i krigen om Jorden.

Kapitel 34 - Involveret


1. April 2012 - Kapitel 33 Stratego

Tak for tålmådigheden. Det er ikke engang en aprilsnar, 33. kapitel af Arc 1 er endelig klar til jer. Jeg må desværre meddele, at jeg ikke rigtig kan garantere hvor regelmæssigt der bliver opdateret her på siden. Jeg har simpelthen for travlt til, at jeg kan planlægge det.

Kapitel 33 - Stratego


20. Februar 2012 - Kapitel 32 Next Stage

32. kapitel i Arc 1 er hermed oppe, både Nick og Keiron er inde over det.

Kapitel 32 - Next Stage


31. Januar 2012 - Kapitel 31 Slutspil 2

Til alles "overraskelse" så er det nyeste kapitel, nr. 31, blevet tildelt titlen "Slutspil 2". Jeg håber det falder i jeres smag.

Kapitel 31 - Slutspil 2


11. Januar 2012 - Kapitel 30 Slutspil 1

Velkommen til 2012, godt nytår til alle. Hermed det næste kapitel i Solar-sagaen. Der bliver gjort et par opdagelser eller to, enjoy.

Kapitel 30 - Slutspil 1


28. December 2011 - Kapitel 29 Efterdønninger

Muligvis sidste kapitel i 2011, men der kommer selvfølgelig mere i 2012. Ked af, at der igen er gået så lang tid. Men her er 29. kapitel i hvert fald.

Kapitel 29 - Efterdønninger


20. November 2011 - Kapitel 28 Ørnen

En nydelig overraskelse for alle, nærmest inklusiv mig selv. Næste kapitel er netop uploadet. En direkte fortsættelse af Kap 27.

Kapitel 28 - Ørnen


13. November 2011 - Kapitel 27

Så blev det endelig tid til næste kapitel. Selvom titlen kunne antyde en mangel på inspiration (jvf. kapitel 19), så er der mere tale om, at jeg har tyvstjålet konceptet fra en japansk mangaforfatter. Her har visse kapitler med samme tema/emne ens navne, efterfulgt af et nummer. F.eks. "The Undead - 4".

Kapitel 27 - Vingeløs 2


18. Oktober 2011 - Kapitel 26

Jeg har haft meget travlt på laboratoriet, så jeg beklager ventetiden. Nu er der imidlertid et nyt kapitel oppe. I øvrigt tak for den store interesse til dem der har meldt sig på update listen!

Kapitel 26 - Inferno


8. September 2011 - Kapitel 25

Neo Cronex rystes af et chokerende angreb i det nyeste Arc 1 kapitel

Kapitel 25 - Antænding


25. August 2011 - Kapitel 24

Seneste kapitel i Arc 1 er ude nu.

Kapitel 24 - Katastrofen Lurer


3. August 2011 - Kapitel 23 ude nu

Det nyeste kapitel i Arc 1 er her. Fronterne er ved at være trukket op, men hvem har overhånden?

Kapitel 23 - Et Spil på Liv og Død


26. Juli 2011 - Kapitel 22

Tilbage fra sommerferie. Ja, jeg beklager at der ikke kom noget info op om, at jeg næppe ville opdatere et stykke tid. Jeg havde travlt på job op til ferien og så var det med ét tid til at skulle jeg af sted, så var der dårlig Wi-Fi i Holland og så gled det lidt i baghovedet. Men nu er næste kapitel her!

Kapitel 22 - Omgruppering - Verdens Mindste Hær


19. Juni 2011 - Kapitel 21 "Splid"

Det når kogepunktet i EI hovedkvarteret. Den delikate balance er blevet tippet af én afgørende hændelse.

Kapitel 21 - Splid


7. Juni 2011 - Kapitel 20

Keiron er i live, men kun akkurat. Hvor befinder han sig og hvem har reddet ham?

Kapitel 20 - I Guds Hænder


24. Maj 2011 - Kapitel 19

Nyt kapitel. Nick og David, ledsaget af Tash, har påtaget sig en mission for Eric, men hvad bringer det dem?

Kapitel 19 - Vingeløs


6. Maj 2011 - Kapitel 18

Efter noget tids pause er her det næste kapitel i "Kampen om Jorden".

Kapitel 18 - Blind Vinkel


14. April 2011 - Kapitel 17

Vargo er på jagt efter Keiron i Bostons nedre niveauer. Det er tid til en rematch imellem modstandere, der ikke har krydset klinger siden Bog 1, "Invasion".

Kapitel 17 - Foxhunt


1. April 2011 - Kapitel 16

Kapitel 16 er ude nu, og det er ikke engang en aprilsnar :-)

Kapitel 16 - En Konstant Udvidende Storm


20. Marts 2011 - Kapitel 15

Kapitel 15 er netop frigivet til download. Keiron er ankommet til Nordamerika i et forsøg på at lære mere om Alliancen.

Kapitel 15 - En Gammel Kending


9. Marts 2011 - Kapitel 14

Det 14. kapitel af Arc 1 er ude nu

Kapitel 14 - Krig På Alle Fronter


28. Februar 2011 - Kapitel 13

På sidste dag i Februar lykkedes det lige akkurat at komme ud med det næste kapitel. Et par gamle kendinge er tilbage i form af Raven og Bliss.

Desuden er persongalleriet opdateret (find det ved at klikke på hovedmenuen til venstre og så gå til Arc 1).

Kapitel 13 - Langt Væk Hjemmefra


7. Februar 2011 - Kapitel 12 ude nu

Det er det femte kapitel på seks uger i det nye år. Det ser indtil videre ud til at gå en anelse bedre. Her er det 12. kapitel, "Piratskibet Impulse"

Kapitel 12 - Piratskibet Impulse


31. Januar 2011 - Kapitel 11 tilgængelig

Keiron og Jagla arbejder sig igennem Neo Cronex' underverden, men det kan skaffe dem problemer på halsen. "Alt ved det gamle...", det 11. kapitel i "Kampen om Jorden", er ude nu.

Kapitel 11 - Alt ved det gamle...


24. Januar 2011 - Kapitel 10 released

Det har taget for lang tid, men nu er vi endelig nået til det 10. kapitel her på solaruniverse.dk. "Generalen", som er det omtalte kapitel, er netop blevet gjort tilgængelig.

Kapitel 10 - Generalen


17. Januar 2011 - Nyt kapitel!

Krigen imellem SOL og Alliancen ser ud til at udvikle sig. Det 9. kapitel i Kampen om Jorden er ude nu. Se en liste af alle tidligere kapitler ved at klikke på Hovedmenu og så vælge Arc 1.

Kapitel 9 - Valg og Konsekvenser


8. Januar 2011 - Endelig nyt kapitel

8. Kapitel af Kampen om Jorden er ude nu. Følg linket posted lige her, eller gå forbi siden for Solar, Arc 1.

Kapitel 8 - Hævn


17. November 2010 - Nyt Kapitel!

Så er der igen nyt fra Solar. Det 7. kapitel er ude nu. Følg linket her, eller via siden for Solar, Arc 1.

Kapitel 7 - Ship on the Rocks


07. November 2010

Der har været stille her længe. Jeg har kun som undskyldning, at jeg dels har skullet forberede mit forsvar af specialet, og da dette var vel overstået havde jeg brug for noget ferie.

Men nu er der igen noget nyt. To nye kapitler og et persongalleri for Arc 1. Det er planen at persongalleriet kan udvikle sig, i takt med at evt. nye og gamle personer introduceres i historien. Det var ikke rigtig en mulighed i bøgerne, hvor personen enten var i persongalleriet eller ikke.

Kapitel 5 - Mastermind

Kapitel 6 - To Konger og Et Es

Persongalleri Arc 1


16. September 2010

Puha, det er en måned siden sidste update. Det beklager jeg meget, jeg havde ærligt talt troet at jeg kunne nå mere. Den gode nyhed er, at specialet er afleveret. Det har betydet at jeg har kunnet skrive en del i min lille ferie, inden jeg skal klargøre forsvaret af førnævnte speciale.

Forvent dog ikke, at disse kapitler komme ud før om nogle uger, idet den person der normalt læser mine ting igennem også er på ferie.

Men I skal ikke snydes for det nyeste kapitel.

Kapitel 4 - Angrib!

-Brian


15. August 2010

Efter længere tids dyb fokusering på mit speciale (nej, det er ikke overstået endnu), har jeg fundet tid til at komme videre med ”Kampen om Jorden.”

Kapitel 3: ”Ubalance” kan nu downloades ganske gratis.

Kapitel 3 - Ubalance

-Brian


14. Juli 2010

 

Der tages hermed hul på den første ”Arc” i fortsættelsen af SOLAR serien.

Arc 1 får titlen ”Kampen om Jorden” og kommer primært til at dreje sig om Sandhedens Alliances forsøg på at bringe SOL i knæ, ved at ramme dem på selveste livsnerven.

Masser af gamle kendinge, såvel som nye karakterer, kommer til at gøre deres indtog.

De første to kapitler er klar til download. Med titlerne ”Goa” (Kap. 1) og ”Chok Taktik” (Kap. 2).

Kapitel 1 - Goa

Kapitel 2 - Chok Taktik

Alle kapitler kan for fremtiden findes ganske simpelt. Klik på ”Hovedmenu” ude til venstre, vælg ”Solar, Arc 1” og så er det bare at downloade pdf-filerne.

-Brian 

De tidligere bind i serien, alle udgivet af Forlaget Mellemgaard omfatter:

Bind 1: Invasion

Bind 2: Nedtælling

Bind 3: Knight Eskadrillen

Bind 4: Fæstningens Fald

Bind 5: Belejringen af Jorden

Bind 6: Ragnarok